Skip to main content

Wij zijn DLP Industry B.V. creatief in maatwerk

Al meer dan 100 jaar creatief in maatwerk

DLP is een producent van private label producten.

Naast het ontwerpen en produceren van private label producten is DLP ook een full service dienstverlener. Wij houden na productie en import de artikelen op voorraad totdat de klant het geleverd wil hebben. Wij doen dat in een hyper modern warehouse in de haven van Rotterdam.

Wij leveren deze artikelen op de afgesproken datum en tijd af op iedere gewenste locatie in Europa. En dat alles tegen zeer scherpe tarieven.

In onze studio ontwerpen wij producten, verpakkingen en dessins volgens de laatste trends.

Waar staan wij voor?

Creativiteit

Bij DLP draait alles om creativiteit. Dat geldt niet alleen voor onze vormgeving, maar ook voor onze producten, logistiek en onze prijzen.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is één van de pijlers van ons succes. Wij zijn o.a. lid van Amfori, FSC ® gecertificeerd en geregistreerd bij ECHA.

Full Service

Van productidee tot aan het leveren van het eindproduct in uw magazijn ergens in Europa. Dat noemen wij full service dienstverlening.

Meer dan alleen producten


Onze passie voor producten komt tot uiting in de collecties die wij voor onze klanten ontwerpen. Ons creatief team volgt de laatste trends in de markt en projecteren dat op onze ontwerpen en dessins.

Wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn. Pas dan zeggen wij dat onze missie is geslaagd.

Ontwerp

In onze studio ontwerpen wij de meest uiteenlopende producten en dessins. Ook hebben wij een team die aan de tekentafel de leukste originele ontwerpen voor kinderen tekenen die in zeer veel producten worden gebruikt.

Marketing

Voor het versterken van onze merken hebben wij een team die websites bouwt en dagelijks actief is op social media. Youtube wordt veel gebruikt voor het publiceren van de door ons gemaakt animaties en video’s.

Sales

Ons sales team bestaat uit ervaren medewerkers met veel product kennis. Zij onderhouden dagelijks contact  met de leveranciers om de kwaliteit van de artikelen te waarborgen. Verkoop stopt niet na het afsluiten van een opdracht.